Uppesittarkväll

Det närmar sig julafton! Men innan julafton kommer uppesittarkväll, och den tycker vi är värd att också satsa på. När det mesta är klart inför julafton är det mysigt att fixa ihop lite gott att äta. Den här veckan kommer recept på saker som passar till en mysig uppesittarkväll!

uppesittar14

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: