Chokladfondant med limemarinerade bär

Som efterrätt serverade vi en ljummen chokladfondant tillsammans med limemarinerade bär. Här hittar du receptet på chokladfondanten. Sen marinerade vi hallon, blåbär och björnbär med saften av tre lime så att de blev extra friska och syrliga i smaken och på så sätt lättade upp den annars ganska kraftiga chokladfondanten.

sjalvstandighet12-chokladfondantsjalvstandighet11-efterratt

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: