Älskade tapas

tapas176Den här veckan blir det tapasvecka på bloggen! Tapas är en av våra absoluta favoriter när det kommer till mat, alltid lika gott och går att variera på oändligt många vis.

Den här gången gjorde vi jätteräkor i tequila och lime, marinerade grönsaker,  chorizo i rödvin, manchego med plommonmarmelad och salamichips med tryffeldipp. Till detta gjorde vi också en kanna sangria. Alla recept kommer under inkommande vecka!

tapas164

 

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: