Höst!

Det är först nu så som vi tycker att det känns som hösten har börjat på riktigt. Löven skiftar färg och luften är så där härligt krispig! Nu är det också kallare och man får gosa in sig i stora halsdukar och yllesockor! Allt detta inspirerade oss till den middag som ni kommer att få ta del av under veckan.

Denna veckans recept passar perfekt för denna årstid och speciellt bra passar de att göra en söndagseftermiddag! Det blir recept som innehåller bl.a kantareller, fikon, äpplen och långkok! Den perfekta söndagsmiddagen!

 

bolognes9

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: