Höst!

Det är först nu så som vi tycker att det känns som hösten har börjat på riktigt. Löven skiftar färg och luften är så där härligt krispig! Nu är det också kallare och man får gosa in sig i stora halsdukar och yllesockor! Allt detta inspirerade oss till den middag som ni kommer att få ta del av under veckan.

Denna veckans recept passar perfekt för denna årstid och speciellt bra passar de att göra en söndagseftermiddag! Det blir recept som innehåller bl.a kantareller, fikon, äpplen och långkok! Den perfekta söndagsmiddagen!

 

bolognes9

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s