Fisk- och skaldjur på Louise

Om man befinner sig i Oslo och är sugen på fisk- och skaldjur kan man bege sig till Louise som även denna restaurang ligger vid Aker Brygge. Vi hade bokat bord här på lördag kväll och gick hit för att äta fisk- och skaldjur som är deras specialitet!

Efter en del funderande och på rekommendation av personalen valde vi att äta norsk villkveite, som är en vit fisk och som enligt vår servitör var en av restaurangens bästa rätter! Kvitten serverades med avokadosmör, fänkål, selleripuré och saffransyltad blomkål samt sauterad potatis med citronsås. Detta var en mycket god och välkomponerad huvudrätt.

På menyn fanns mycket skaldjur som det mesta skulle ha varit roligt att testa, t.ex. ostron, krabba, eller hummern. Men det får bli nästa gång! 🙂

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: