Tapas på Delicatessen

På fredag kvällen efter att vi strosat runt en hel del i centrala Oslo begav vi oss ner mot vattnet och Aker Brygge där väldigt många restauranger ligger. Vi hade bokat bord på tapas restaurangen Delicatessen.

Förra gången vi besökte Oslo tänkte vi även besöka Delicatessen men då fick vi inget bord här så denna gång hade bokat bord. Delicatessen finns på tre ställen i Oslo, vid Akter Brygge, i stadsdelen Grunerlokka och även ett i stadsdelen Majorstuen, på dessa två kunde man inte boka bord för middag men på restaurangen som ligger vid Aker Brygge kunde man det.

Vi tog in flera små rätter som vi delade på, det blev patatas bravas, aioli med bröd, marinerade oliver, lammkorv med hummus och koriander, friterad kronärtskocka med ajvar av soltorkad tomat och manchego.

Allt var väldigt gott och restaurangen var i en väldigt fin och passande lokal, det var mycket folk och härlig stämning och vi rekommenderar Delicatessen om man är sugen på tapas och befinner sig i Oslo!


 

 

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: