Ett besök till Mathallen i Oslo

Det första vi gjorde efter att ha checkat in på hotellet i Oslo var att bege oss mot Mathallen som vi hade kollat upp att verkade trevligt och värt ett besök.

Mathallen är en saluhall i Oslo och ligger i området Vulkan, där hittar du specialbutiker, cafeer och restauranger och vi gick dit i jakt på lunch! Mathallen låg i en väldigt fin tegellokal med högt i tak och vi fick lite New York vibbar, hela stället påminde lite om Chelsea Market som vi ofta besökte under de månader som vi spenderade i New York för två år sedan.

Efter att ha gått runt några varv och kollat in utbudet valde vi att äta fisksoppa med lax och blåmusslor samt aioli och bröd som tillbehör på den här restaurangen. Soppan avnjöt vi utomhus med ett glas vitt till! 

Efteråt gick vi hit för att köpa macarons som efterrätt! Passionsfruktsmacaronsen gillade vi skarpt!


 

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: