Oslotips

För lite mer än en vecka sedan spenderade Anna och Sandra helgen i Oslo. Vi var där för ett dans- och träningsevent men vi hann även besöka flera restauranger och äta en hel del! 🙂 Eftersom vi tycker att vi hittade flera guldkorn som är värda att berätta om så kommer ni under de kommande dagarna att få ta del av våra Oslotips! 🙂


 

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: