Grillade kronärtskockshjärtan

Vi blev sugna på grillade kronärtskockor till förrätt. Tyvärr hittade vi inte färska att tillreda. Men vi noterade att det också blev mycket gott att grilla inlagda. Och så himla enkelt!

Köp några burkar med kronärtskockshjärtan i olja, häll sen av oljan och låt dem rinna av ordentligt. Grilla kronärtskockshjärtana i en grillpanna eller på grillen i några minuter tills de börjar få lite grillyta. Strö på flingsalt. Doppa dem sen i en god dipp. I morgon och i övermorgon lägger vi upp recept på det vi doppade våra kronärtskockshjärtan i.

 

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: