Pumpakärnsmör

Till de grillade kronärtskockhjärtanen gjorde vi även ett pumpakärnsmör med vitlök och citron. Blev väldigt gott, även att äta på surdegsbrödet som vi serverade till.

Blanda:

75 g rumsvarmt smör

Ca 3 msk pumpakärnor

1 citron

1 vitlöksklyfta

Pressa saften av en citron och en vitlöksklyfta över det rumsvarma smöret och smält sedan i en kastrull. Om du vill kan du hacka pumpakärnorna fint och sedan blanda dem med smöret. Vi valde att först rosta dem i en torr stekpanna och sedan blanda ner dem hela. Strö till sist över flingsalt och servera med de grillade kronärtskockorna och bröd!

Pasta7Pasta8

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: