En middag att förgylla en vårhelg med!

Vad sägs om en middag med grillade kronärtkockshjärtan, svampravioli, brynt salvia- och citronsmör och citrontartaletter? Addera sen ett gott vitt vin och några härliga människor så har du en härlig helgmiddag!

Titta in under veckan för att få recepten på denna goda middag. En middag som förgyller vilken vårhelg som helst. 🙂

Pasta3

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: