Päronpuckar med getost och lufttorkad skinka

Päronpuckar med getost och lufttorkad skinka fixar du snabbt ihop av några få ingredienser. Skiva ett päron i tunna skivor. Lägg en skiva getost på en päronskiva, salta och peppra. Lägg sen på lite lufttorkad skinka och toppa sen med ytterligare en päronskiva.

Stek päronpuckarna i smör några minuter på varje sida. Getosten skall smälta lite och päronen skall bli mjuka och få en gyllene färg. Mot slutet kastar du i lite valnötter som får steka med en stund. När päronpuckarna är klara ringlar du över balsamico och toppar till sist med valnötterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s