Päronpuckar med getost och lufttorkad skinka

Päronpuckar med getost och lufttorkad skinka fixar du snabbt ihop av några få ingredienser. Skiva ett päron i tunna skivor. Lägg en skiva getost på en päronskiva, salta och peppra. Lägg sen på lite lufttorkad skinka och toppa sen med ytterligare en päronskiva.

Stek päronpuckarna i smör några minuter på varje sida. Getosten skall smälta lite och päronen skall bli mjuka och få en gyllene färg. Mot slutet kastar du i lite valnötter som får steka med en stund. När päronpuckarna är klara ringlar du över balsamico och toppar till sist med valnötterna.

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: