Inspiration inför påsk

Det närmar sig påsk! Påsk är en högtid som vi tycker väldigt mycket om. Påsk är för oss förknippat med ledig tid, goda middagar och trevligt umgänge. Påsk betyder ju också att det är vår 🙂 Så till påsk har vi startat en liten tradition med att dricka ett glas rosévin sittandes på en terrass. Nej, det är inte alltid varmt och skönt på påsk, men att sitta där på fårskinn invirade i filtar och med solglasögon på näsan är så otroligt härligt efter en lång vinter!

Hembakta macarons brukar det också bli till påsk. När det kommer till påskmat har vi inga speciella traditioner, men ägg, fisk och skaldjur brukar förekomma på vårt påskbord. Är det en fin och solig påsk brukar det ibland bli grillpremiär.

Under de kommande dagarna kommer vi att bjuda på inspiration på påskmat. Det blir en blandning av allt möjligt som är gott att servera på påskbordet! Inled gärna påsken med moules frites! Under veckan delar vi med oss av recept på bland annat musslor, hemgjorda pommes frites och en frisk kvargtårta.

 

En dukning i gult, grått, svart och vitt är snyggt till påsk!

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s