Så här gjorde vi vår vinprovarkväll

Så här gjorde vi vår vinprovarkväll denna gång. Vi valde viner från Italien och istället för att gå på druvor valde vi viner från vinregionen Venetien. Vi sökte våra viner genom att använda oss av alko.fi Där kunde vi avgränsa sökningen till land, region och till vilken butik vi ville handla i.

Vi bestämde att vi ville pröva 4 olika viner. En prosecco, ett vitt vin och två röda viner. Ett lättare rödvin och ett mustigare rödvin hade vi bestämt på förhand.

Vi valde vinerna och sen började vi läsa på olika sidor på nätet för att bestämma småplock till vinerna. Läs gärna på olika sidor på nätet om vinet. Följ inte bara bildsymbolerna på Alko när du väljer mat till vin.

Sen träffades vi och hade vinprovarkväll! Läs mera om våra val av viner och vilka snittar vi gjorde till under de kommande dagarna!

Vin6

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: