Jordärtkockspure

Jordärtskockpuré för 6 personer:

800 g jordärtskockor
2 tsk citronsaft
2 vitlöksklyftor
2 msk grädde
2 msk smör
Salt och peppar

Skala och skölj av jordärtskockorna och koka dem sedan mjuka tillsammans med vitlöksklyftorna. Häll bort vattnet och tillsätt smör, grädde och citronsaft och mixa med en stavmixer till en slät puré. Smaka av med salt och peppar.

Kärlek7

 

 

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: