En härlig helgmiddag

Den kommande veckan bjuder vi på recept på en underbart god key lime pie som toppas med italiensk maräng, det blir också bouillabaisse med torsk, lax, räkor och blåmusslor, rödbetscarpaccio, förrättsrullar av rökt älgkött samt ett lime- och chipotlesmör som blir gott på en varm och krispig baguette. Tillsammans får vi en god och härlig helgmiddag!

 

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: