Det stora suget efter sushi

Det stora suget efter sushi brukar dyka upp i början av januari. När man är trött på julmat och mastiga middagar börjar man längta efter lite lättare mat. Sushisuget infann sig för oss och det var lätt att välja tema för vecka 2 av år 2016. Vi beslöt oss för att göra sushi med fyra olika fyllningar. Våra val av fyllningar kommer vi att presentera under den kommande veckan.

Sushi4

Vi valde att göra maki-sushi som är den klassiska sushirullen med noriblad runtomkring och så gjorde vi inside-out-rullar d.v.s. sushi ihoprullad med ris.

 

 

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: