Pizza med serrano, körsbärstomater och parmesan

På vår tredje pizza satte vi tomatsås och riven mozzarella och sedan gratinerade vi den i ugnen. När pizzan gratinerats fyllde vi den ännu med serranoskinka, körsbärstomater, hyvlad parmesan, buffalomozzarella och basilika. Den kalla fyllningen gör att pizzan känns väldigt fräsch och smakerna i alla fyllningar kommer fram mera när de är kalla.

Tomatsås – Riven mozzarella – Serrano – Körsbärstomater – Parmesan – Buffalo mozzarella – Basilika

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: