Pizza bianco

Den andra pizzan gjorde vi utan tomatsås. Istället fyllde vi den med rikligt av chévre, skivade päron och pinjenötter. Använd gärna en krämig chévre som går bra att bre ut. När pizzan sedan gratinerats strödde vi på ruccola och ringlade över balsamico.

Chévre – Päron – Pinjenötter – Ruccola – Balsamico

Pizza1

  Pizza4

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: