Att planera en höstmiddag

Hösten är här och det är äntligen dags för mysiga höstmiddagar! Efter sommarens lätta och fräscha smaker är det alltid extra roligt att koka ihop en höstmiddag med mustiga smaker!

Fikon är något som vi alla tre tycker om att äta på hösten, oftast färska eller i en fikonmarmelad till ostbricka. Denna gång blev de färska fikonen till en mustig och lite söt sås till kött. Kolla in bloggen på onsdag för att få alla våra recept till den varmrätt som vi gjorde på vår höstmiddag.

Höst för oss innebär också kantareller! Kantarelltoast, kantarellpaj, kantarellrisotto… Det finns så mycket gott man kan göra med kantareller och till vår höstmiddag gjorde vi en kantarellsoppa som förrätt. I morgon kommer det upp ett recept på en krämig kantarellsoppa med lite sting.

Trerätter4Trerätter2

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: