Whoopies

Gillar du macarones och vill pröva på något nytt? Testa att laga whoopies! Denna gång lånade vi receptet av Leila Lindholm, du hittar det här.

Vi lagade både chokladwhoopies med röda vinbärsfrosting (använd receptet för hallonfrostingen, men byt ut hallonen till röda vinbär) och vaniljwhoopies med nutellafrosting. Om du gillar kaffe rekommenderar vi att du bara sätter lite extra kaffe i smeten för nutellafrostingen för att verkligen få fram kaffesmaken. Det passar jättebra tillsammans med vaniljwhoopies!

Afternoon13

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: