Middag för någon du tycker om

14:e februari närmar sig! Varför inte fira dagen lite extra med en god middag? Bjud dina vänner, familj, kärlek eller någon annan/andra som du tycker extra mycket om på en middag. Den här veckan bjuder vi på recept på en härlig middagshelhet.

vandag6vandag4vandag3

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: