Oroliga timmen

I november ska vi gå och se ”Oroliga timmen” i Frans Henrikssonsalen i Närpes. De har dessutom erbjudanden där man kan kombinera teaterföreställningen med mat på Red&Green vilket såklart gör oss ännu mer taggade 🙂 Ta också ni med kompis- eller arbetsgänget och få en helkväll med teater, sång, musik, humor och mat!
oroligatimmen

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA PÅ VÅR HEMBYGDSFEST!

Vi har grävt i våra släktingars brevlådor och klädskåp och i våra egna hjärnor för att kunna ge er en helkväll med sketch, sång, film och reflektion. Teaterföreställningen Oroliga timmen undersöker rötter, hembygd och folksjälens potentiella existens. Vi lovar er historiska historier och kanske till och med ett och annat festtal eller lotteri.

Idé, manus, regi, medverkan:  Elisa Makarevitch och Lina Teir

Se mer info och boka teater + mat här.

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: