Fredagsmiddag på Urban Deli

I fredags när vi hade kommit fram till Stockholm gick vi på middag till Urban Deli Sveavägen och åt kokt hummer och drack ett glas vin.

Urban Deli skulle vi gärna besöka igen, där var fin stämning och bra utbud. Vi skulle gärna provat flera andra rätter också, t.ex. deras skaldjursplatå eller charkbrickan med plock från deras charkdisk som lär vara mycket bra.

Till Urban Deli kan man även gå för att äta frukost, brunch, lunch eller på AW. Urban Deli är förutom en restaurang även en matbutik och saluhall så man kan även handla hem råvaror eller gå dit för t.ex. take away-lunch.

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: