Afternoon tea på Wienercaféet

Den här veckan kommer vi att tipsa om några restauranger och caféer i Stockholm. Något av det roligaste och viktigaste när vi ska spendera en helg i en annan stad tycker vi är att planera var vi ska äta! 🙂

Senaste helg var vi, Anna och Sandra, i Stockholm och en afternoon tea var vi överens om att vi ville hinna med. Efter lite research föll valet på Wienercaféet som vi både hade hört och läst mycket bra om.

Så lördagseftermiddagen spenderade vi på en lång och lyxig afternoon tea på Wienercaféet. Vi valde deras klassiska afternoon tea. Här kan du se menyn med vad vi åt. Väldigt gott var allt! Och lokalen var otroligt fin!

Vi hade bokat bord hit och det var nog bra eftersom det var kö under hela tiden som vi var där.

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: