Chorizo i rödvin

En enkel tapasrätt som gärna får serveras varm.

1 förpackning chorizo
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 dl rödvin
1 msk honung
persilja

Skär chorizon i skivor. Finhacka lök och vitlök. Stek lök och vitlök tills den börjar bli glansig. Tillsätt chorizon och stek i 5 minuter. Tillsätt vin och honung och koka tills det mesta av vinet har kokat bort. Strö över finhackad persilja.

tapas162tapas163

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: