Lyxig snitt med kantareller och chèvre

För att göra dessa lyxiga snittar med kantareller och chèvre behöver du:

1 baguette

gula kantareller

2 vitlöksklyftor

Olivolja

200 g chèvre

Fräs kantarellerna tillsammans med finhackad vitlök i stekpanna. Skär baguetten och lägg  ut brödet på en ugnsplåt, ringa över olivolja och bred sedan på ett lager med chèvre på varje brödskiva. Toppa med kantarellerna och gratinera dem sedan i ugnen i 10 minuter. Strö ruccola över snittarna innan servering.

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: