Varma räksnittar

För 12 snittar eller 6 räkmackor

Du behöver:

6 brödskivor

250 g räkor

1 stor purjolök

Crème bonjour peppar

3 äggvitor

3 msk majonnäs

Dela varje brödskiva så du får två trianglar. Bred crème bonjour över bröden. Hacka och fräs purjolöken i stekpanna tills den blir mjuk. Fördela purjolöken över bröden och sätt sedan även räkorna på bröden. Toppa snittarna med ”fluff” som du får genom att vispa äggvitorna hårda och sedan blanda i majonnäs. Grädda snittarna i ugnen i 5-10 min, tills de fått lite färg.

Kräfta7

 

 

 

 

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: