Årets kräftskiva

Över helgen hade vi årets kräftskiva med Hallon och Praliner. Augusti-september hör till våran favorittid på året och just kräftskiva är en bidragande orsak. Kräftskiva tycker vi om eftersom det är en avslappnad middag där man får äta och umgås i flera timmar. Kräftorna i sig är vi mycket förtjusta i och tillsammans med smårätterna blir middagen komplett.

Här kommer också ett tips på en sida som hade många trevliga snapsvisor som även förgyllde kräftskivan.

 

Kräfta4Kräfta13Kräfta12

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: