Brunch hos Bertha

Gårdagens brunchevent, Brunch hos Bertha blev lyckat och vi är mycket nöjda. Vilket vi tror även våra gäster blev. Den lummiga  och gröna omgivningen, det charmiga gamla nötset, ja till och med regnet hjälpte till och gjorde stämningen och atmosfären förträfflig. 

Under brunchen sjöng Lina Teir sina visor samt bjöd på många fina och tänkvärda ord vilket var både modigt och inspirerande. Detta under tiden som våra gäster åt vår brunchtallrik i godan ro. 

Så här såg gårdagens brunchmeny ut. Vi tycker vi fick till en bra helhet och bokade faktiskt in ett till cateringuppdrag till senare i höst. Under  den kommande veckan kommer vi att dela med oss av recepten från brunchen här på bloggen.

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s