Mera sommarmat

Vi kör vidare med temat sommarmat här på bloggen! Denna vecka publicerar vi recept till en middagshelhet som vi tycker passar att göra när man vill servera en enkel middag med det lilla extra! Varmrätten denna vecka är grillade musslor med ugnsbakad nypotatis, och det är en rätt som är återkommande sommarmat för oss! Den rätten får ni inte missa att testa. Här kommer lite bilder från middagen. Håll utkik under veckan för recept.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s