Mera sommarmat

Vi kör vidare med temat sommarmat här på bloggen! Denna vecka publicerar vi recept till en middagshelhet som vi tycker passar att göra när man vill servera en enkel middag med det lilla extra! Varmrätten denna vecka är grillade musslor med ugnsbakad nypotatis, och det är en rätt som är återkommande sommarmat för oss! Den rätten får ni inte missa att testa. Här kommer lite bilder från middagen. Håll utkik under veckan för recept.

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: