Piffig Rosé

En rosédrink som egentligen bara är en uppiffad rosé. Lägg några frysta hallon i bottnen på ett champagneglas. Lägg i några strimlor rivet citronskal och några myntablad. Häll mousserande rosévin i glaset och sätt till sist i en isbit.

En enkel drink att servera på morsdag!

 

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: