Våren är här!

Det börjar äntligen kännas som vår! Vår betyder ljus, längre dagar, sol, blommor, färska örter och krispiga primörer. Överlag vill man ha fräschare och lättare mat när det blir ljusare tider. Den här veckan bjuder vi på en vårlunch med en mättande frittata, en fräsch sallad, knaprigt fröknäcke med kikärtsröra samt en väldigt somrig efterrätt.

Vårlunch6Vårlunch7Vårlunch13

 

 

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: