Hemgjorda Hamburgare

Äntligen börjar det bli vår och grilltider. Något av det första som vi brukar grilla är hemgjorda hamburgare. Därför blir det veckans tema här på bloggen!

Och vill man inte starta utegrillen så går det ju lika bra att steka biffarna i stekpanna. Den här veckan kommer vi att dela med oss av recept på ett härligt fluffigt bröd, tips på hur du gör din biff samt olika tillbehör. Så fram med grillen!

Burgare8

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: