Rödbetschips med ruccolapesto och getost

Efter att ha läst detta inlägg på den här inspirerande bloggen föddes idén om rödbetschips som skulle serveras med ruccolapesto och getost.

Så gör så många rödbetschips du vill efter Ingelas instruktioner. Mixa ihop en pesto av ruccola, rostade pinjenötter, olivolja och lite salt. Här bestämmer du mängden själv. Men en stor näve ruccola, en näve rostade pinjenötter, lite olivolja och salt är en bra utgångspunkt. Smaka av och tillsätt mera ruccola eller pinjenötter om det behövs. Var försiktig med mängden olja så att inte peston blir rinnig. Den skall vara krämig och inte oljig så att den hålls kvar på rödbetschipsen.

Sätt på lite pesto på ett rödbetschips och toppa med lite getost.Klart!

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: