Kräftröra serverad i endivesallad

Du behöver:

1 burk kräftstjärtar i lag
1 dl majonnäs
½ dl crème fraiche
1 msk chilisås
1 vitlöksklyfta, pressad
Chilipulver
Salt

Låt kräftstjärtarna rinna av ordentligt. Blanda sen samman alla ingredienser till en röra. Servera röran i endiveblad. Vi hittade inte endivesallad när vi skulle göra denna rätt, men vi rekommenderar att använda det om man hittar. Endivesallad har mera stadga i bladen och fungerar bra att servera röror  i.

coctail Kräftröra

 

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: