Middag med inspiration från Asien

Den kommande veckan kommer vi att lägga upp recept med inspiration från Asien. Det blir bland annat en krispig sallad med en fantastiskt god sås. Sen kommer vi att dela med oss av hur vi gör våra egna vårrullar. Vi kommer också att lägga upp recept på en uppfriskande drink med litchi och lime.

Asien9Asien7

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: