Roliga sätt att piffa upp nyårsbubblet!

Här kommer två enkla idéer för att att göra nyåret lite festligare!

Vårt första tips är att måla flaskan med svart griffelfärg. När färgen har torkar (vår torkade på ett dygn) så kan du skriva på en valfri text på flaskan med en tavelkrita. Knyt sen fast sugrör och tomtebloss med ett vackert band på flaskan. Vårt tips är att skaffa sådana där små flaskor med bubbel som är lagom för en person och göra en liten flaska för varje gäst. Varför inte skriva gästens namn och använda flaskorna som bordsplacering!

Gott nytt år

Eller varför inte servera nyårsbubblet ur en glittrig flaska! Enda du behöver är flaska med bubbel, lim och glitter.

Nyår20

Stryk lim på flaskan och strö sen över massor med glitter. Låt torka. Klart!

Nyår22Nyår23

 

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: