Nyårsmiddag

Julen börjar vara slut och det nya året närmar sig. Planerar du nyårsmiddag kan du här på bloggen ta del av recept som vi rekommenderar att göra till nyår. Vi kommer bland annat att publicera recept på pilgrimsmusslor och hjort. Vi har valt ut rätter som vi tycker är både goda och festliga, och som blir en härlig middagshelhet till nyår. Temat för de kommande dagarna är nyårsmiddag med fördrink med tilltugg, förrätt, varmrätt och efterrätt.

Planerar du knytkalas till nyår eller vill ha en buffé tipsar vi om tapas, mexikansk tapas eller varför inte libanesisk meze!

Nyår15Nyår8

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: