Smördegskoppar med spenat

Ytterligare en variant på smördegssnittar – denna gång med spenat, fetaost och valnötter. Detta kan vara gott till kvällens uppesittarplock!

Julmys31 Julmys30

Stek lök och spenat i en klick smör. Tillsätt en burk färskost med kantarellsmak. Kavla ut några smördegsplattor och skär dem i kvadrater. Klipp också bakplåtspapper i ungefär lika stora kvadrater. Forma koppar av bakplåtspappret och smördegen och sätt dem i en muffinsplåt. Fyll kopparna med spenatfyllningen, strö över lite fetaost och hackade valnötter. Pensla smördegskopparna med ett ägg. Grädda i 150 grader ca 10 min tills smördegen fått färg.

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: