Glöggmarinerad ost med dadlar och pecannötter

Här går det bra att välja en gräddost eller en goudaost. Skär osten i kuber och lägg i en skål. Häll över kall glögg så att den täcker osten och rör ner lite salt och peppar. Låt osten marineras i några timmar.

Häll av glöggen och på varje ostbit lägger du en halv dadel och toppar med en pecannöt. Klart!

Julmys22Julmys21

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: