Röra av renstek med syrliga tranbär

Renstekröra

2 dl creme fraiche
200 g renstek
1 dl tranbär
1 knippe gräslök
3 msk pepparrot
Salt

Hacka renköttet och gräslöken. Istället för renstek går det också bra att använda nötstek. Tillsätt pepparrot och salt enligt smak. Blanda ner tranbären, istället för tranbär kan du också använda lingon om du vill. Tranbärens syrliga smak passar väldigt bra till det salta renköttet.

Julmys13

Vi serverade röran i snittformat på Lapin Näkki.

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: