Det lackar mot jul!

Det närmar sig jul och de kommande veckorna fram till jul kommer det att vara julmys här på bloggen! Vi delar med oss av recept på rätter som vi tycker är gott att äta och fixa inför jul. Vi kommer bland annat att dela med oss av recept på julgodis, smårätter och tips på hemgjorda julklappar !

 

 

 

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: