Självständighetsmiddag

En återkommande tradition för oss är att ordna en självständighetsmiddag kring den 6.12. Vi har som tradition att planera och koka en festlig 3-rättersmiddag. Under kvällen brukar vi också ha lite program som till exempel frågesport med tema Finland. Det viktigaste är ändå att vi får äta en god middag tillsammans!

Under den kommande veckan kommer vi att presentera tips på rätter som du kan göra om du vill koka en härlig middag till självständighetsdagens ära! Bland annat kommer recept på goda laxsnittar, kräftsoppa, anka i portvinssås, pannacotta och choklad mousse. Kika in under veckan för att få recepten!

 

Anka15

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: