En middag med influenser från Västindien

Den middag som kommer att presenteras under den kommande veckan har gjorts med inspiration från Västindien. Under veckan kommer vi att bjuda på recept på bland annat mojito, beef patties, jerk chicken och så en romstekt ananas som avslut.

Stark ock kryddig mat är extra gott nu i höstrusket.

Västindiskt6

Västindiskt8

Västindiskt13

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: