En fransos, en kroat och inspiration från Italien

Veckans middag innehåller en tryffel från Kroatien, ett vin från Frankrike och lite inspiration från Italien. Söndag brickaPå bilden ser ni de produkter som fick bli inspirationen för en av våra middagar. Tryffeln som en av vännerna hade med sig hem från en resa till Kroatien har vi väntat länge på att få pröva. Efter lite grunnande föll middagsvalet på en tryffelpasta. Då fick vi också tillfälle att lära oss göra egen pasta. Som vin till tryffelpastan valde vi en Château Chaubinet 2012 från Bordeaux.

Titta in under veckan för att få recept på förutom tryffelpastan, en mumsig focaccia, två olika typer av tiramisu och en bubblig drink med smak av björnbär.

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: