Middag med inspiraton från NYC

Till den kommande veckans middag tog vi inspiration från härliga New York City.

Lobsterrolls2

På bilden ovan ser du huvudingrediensen i veckans middag som vi kommer att använda för att göra lobster rolls. Vi har länge varit sugna på att göra egna lobster rolls och bestämde att planera hela middagen med inspiration från New York, där vi för första gången åt lobster rolls. Om du befinner dig i det stora äpplet rekommenderar vi att du gör ett besök till Chelsea Market och smakar på deras lobster rolls på The Lobster Place som är otroligt goda.

När vi skulle välja en efterrätt inspirerad från New York föll valet på cupcakes från det berömda bageriet Magnolia Bakery och deras bok ”The Complete Magnolia Bakery Cookbook”. I New York City kan man besöka det berömda bageriet i bl.a i West Village. Bageriet är för många även bekant från flera filmer och tv-serier, bl.a. Sex and the City, Spin City och Djävulen bär Prada.

Magnolia 2

Magnolia

Kika in under veckan för att ta del av recept på bland annat:

  • Hotdogbröd med surdeg
  • Lobster roll
  • Cole slaw
  • Palsternackchips
  • Cup Cakes

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: