Fredagsmiddag

Pasta, serrano, getost, räkor, blåmusslor och pistage är en del av ingredienserna som ingår i den här veckans trerätters fredagsmiddag. Alla rätter är mycket enkla att göra, tar inte lång tid och passar därför bra att göra en fredag när man vill ha något extra men inte vill stå alltför lång tid framför spisen.

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: