Inspiration till kräftskivan

Det första temat vi hade på bloggen var kräftskiva! Vi tyckte det var så roligt och spännande att dra igång vår blogg och vårt instagramkonto. Vi planerade maten och dukningen länge och var så nöjda med vårt första tema! Det gav mersmak och vi bestämde att det nog var precis detta vi ville göra. Roliga minnen 🙂

Planerar du kräftskiva så ta gärna en titt på vad vi serverade på vår kräftskiva förra sommaren. Här hittar du alla recept och inspiration för dukning!

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: