Björnbär, mozzarella parmesanpizza

Pizzaslice med björnbär, mozzarella, parmesan och rikligt med ruccola är ett enkelt, salt och gott snacks som är perfekt att bjuda på som plockmat eller när du själv är sugen på något smått.

Du behöver: (för tre pizzor – 18 små pizzaslice)
Tortillapizzabottnar
Philadelphiaost
Mozzarella
Riven parmesan
Björnbär
Ruccola
Flingsalt

För att göra dessa på enklaste vis använde vi tortillapizzabottnar. Dessa är tunna och goda och så slipper du göra egen pizzadeg. Bred på ett lager med philadelphiaost på pizzabottnarna, strö sedan på riven parmesan, några skivor mozzarella och lite flingsalt.  Toppa pizzorna med björnbär, en del av björnbären krossade vi med en sked, medan en del av dem fick lämna hela. Grädda pizzorna i ugnen tills osten och kanterna fått färg. Skär pizzorna i små pizzaslices och servera med ruccola på.

Vill du göra din egen pizzabotten hittar du ett enkelt recept här!

Författare: Hallon & Praliner

Välkomna till Hallon & Praliner. Vi är tre vänner som älskar att planera, tillaga och äta middagar, gärna middagar med ett tema och med det lilla extra. Våra middagar ger oss mycket livsglädje och vi vill gärna att ni ska få ta del av dem, hoppas vi kan inspirera. Följ oss också på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: